De dag van het kasteel

De tweede pinksterdag was de dag van het kasteel. Op kasteel Doornenburg kon men op de voorburcht van alles zien, waardoor men zich waande in de middeleeuwen. Ook waren we weer druk bezig met de op een na laatste training voor de Slag om Doornenburg.
Lees verder

Training voor de slag om Doornenburg

Er was afgelopen zondag weer een training voor de Slag om Doornenburg welke plaats gaat vinden op 30 juni en 1 juli aanstaande. Alle verschillende groepen moeten op elkaar afgestemd worden, van de boogschutters op en achter de muren, de vikingen met stormram buiten de poort en de ridders en ruiters die ze van de poort weg proberen te houden.
Lees verder

Riddertoernooi der Lage Landen

Riddertoernooi der Lage Landen
Er is komende maand geen training op kasteel Doornenburg. Wel is er in het eerste weekend de 7de editie van het Riddertoernooi der Lage Landen. Tijdens de dag zijn er op diverse momenten demonstraties te zien, zoals boogschieten, zwaardvechten, uitleg over muziekinstrumenten, handwerken, kinderworkshops. Lees verder

Nieuwe look

PoortwachtersZoals je waarschijnlijk al gezien hebt ziet de website er iets anders uit. Ik verwacht de komende tijd hier en daar nog wat meer dingen te wijzigen dus dit is nog niet het definitieve resultaat. Als iets het niet doet of als je iets niet kunt vinden kun je altijd contact met mij opnemen, ook als je suggesties hebt voor verbeteringen hoor ik het graag.

Daarnaast moet ik helaas mededelen dat de Magic Fair in Limbricht dit jaar niet door gaat. Ook zullen er geen trainingen meer gehouden worden in Limbricht. Dit omdat het kasteel besloten heeft hier om budgetredenenen mee te stoppen. Volgend jaar komt de Magic Fair misschien weer terug maar dan wel op een andere locatie.